Blerim Destani r efuzon në emision Bleona Qeretin: Jam i dashuruar dhe i lumtur, por shikoni si ja kthen Bleona…

Blerim Destani re fuzon në emision Bleona Qeretin: Jam i dashuruar dhe i lumtur, por shikoni si ja kthen Bleona…

Blerim Destani është një nga meshkujt shqiptarë për të cilin vajzat lënë kokën, por me si guri të gjitha tani do të zhg ënjeheni kur t’ju themi se aktorit ja kanë rr ëmbyer zemrën. Këtë

Blerimi e ka pranuar sot, i ftuar në emisionin e Ermalit, kur një komentues në ru brikën “E pyeti Blerimin pse nuk martohet me Bleonën apo nuk ka aq para sa do ajo? “ Aktori është shprehur: “Unë jam i das huruar dhe i lumtur”, por pas ksaj nuk ka munguar as r eagimi i Bleonës, kur në rrjetet sociale ka b efasuar të gjithë me st atusin e saj, ku ka shkruar, Une dhe ti Blerim jemi shumë larg