A do të martohet sërish me Norën? Përgjigjja be fasuese e Robert Berishës…

A do të martohet sërish me Norën? Përgjigjja be fasuese e Robert Berishës…

Kohët e fundit kanë q arkulluar në rrjete sociale imazhe të shumta të Robert Berishës me modelen italiane, Maria Bove.

Dy shja shiheshin duke shk ëmbyer p uthje në buzë dhe dys himet se Roberti ka nisur një ro mance te re ishin te pranueshme.

Përkundër kësaj, është r aportuar se ata nuk janë në lidhje, por ajo çfarë ka ndodhur ka qenë vetëm një f lirt mes dys hes.

Robert Berishën ishte i ftuar në Top Albania Radio.

I pyetur rreth këtyre zërave që qarkullojnë nëse ndodhet në një ra port dashurie, Roberti thekson se momentalisht po bën një p auzë.

“Pas ndarjes, kam menduar që të mos lidhem, kam nevojë për pauzë, i kam dhënë aq shumë dashuri gocës saqë jam harxhu, nuk kam dashuri për goca të tjera.”

Gjithashtu një tjetër deklaratë e tij lë të kuptojmë se Robert Berisha nuk ka ndërmend të martohet dhe ta bëjë përsëri atë gabim.

Kujtojmë se pas 13 vitesh dashuri, Nora dhe Roberi kon firmuan ndarjen e tyre, e vetmja gjë që i lidh ata është vajza e tyre.