SKA GJUMË PËR SONTE, KJO FOTO E MODELES DO JU QEL SYTË

SKA GJUMË PËR SONTE, KJO FOTO E MODELES DO JU QEL SYTË

Modelja e njohur ruse Anastasiya Kvitko kujdeset që të tregoj a s tet në çdo imazh.

Pasi posedon një trup për l akmi, edhe po zat e saj janë gjithmonë sensitive.

Sonte ka vendosur t’i lë pa g jumë fansat e saj, duke po zuar me një fustan të shkurtë teksa e kspozon gj oksin dhe të p asmet gj i gante.

Se sa e z jarrt është, mund ta shihni në imazhin në vazhdim./Indeksonline/