Shtohen qendrat e ‘masazheve’, qytetari: Edhe pse jo tro ç, ato ofrojnë s*ks

Shtohen qendrat e ‘masazheve’, qytetari: Edhe pse jo tr oç, ato ofrojnë s*ks

Në vendin tonë duket se ditëve të fundit po “lulëzon” një lloj tjetër bi znesi i cili vjen i “kamufluar” për të mos u zbuluar lehtë.

Prej disa kohësh JOQ ALBANIA ka bërë publike raste të shumta ku qendra “masazhesh” ofrojnë dhe shërbime të tjera e xtra dhe për këtë kanë menduar një formë që nuk bie lehtësisht në vëmendjen e au toriteteve.

Së fundmi një qytetar ka shkruar në redaksinë tonë dhe ka treguar për këtë ng jarje. Qytetari shkruan se edhe pse jo në mënyrë të drejtpërdrejtë, këto qendra ma sazhesh ofrojnë s ks.

Prsh Joq, megjithese nuk ta thon t roc i japin l ike mesazhit kur ju kerkon s*ks, cfare ofrojne me te vertet m asazhet ne vend