Shqiptari martohet me zezake, por ajo që nusja bën në dasëm lë të gjithë pa fjalë.

Shqiptari martohet me zezake, por ajo që nusja bën në dasëm lë të gjithë pa fjalë.

Nuk dihet saktë burimi i videos por në aty shihet një djal i shkuar në kurbet prejardhja e tij nga burime të paverif ikuara është nga Shqipëria më saktë nga Vlora.

Bëhet fjalë për një djal shqiptare dhe një vajz braziliane.

Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përshtypje është që brazilianja e kendon shumë mirë dhe duket se e perlqen këtë këngë.

Ajo eshte shume e k enaqur nga traditat shqiptare dhe eshte e lumtur qe burrin e ka shqiptar.

Nuk e kisha menduar qe do kisha nje mashkull shqiptar dhe kaq te mire dhe te sjellshem nuk e dija qe shqiptaret jane kaq te mire, te urte te sjellshem dhe plot sh arm.