“Njihuni me gardisten e bukur që mbron Vladimir Putinin” (VIDEO)

“Njihuni me gardisten e bukur që mbron Vladimir Putinin” (VIDEO)

Është shumë e bukur, por edhe e guximshme. 31-vjeçarja, Anna Khramtsova u zgjodh si vajza më e bukur e Ga rdës Kombëtare ruse në një g arë, ku pjesëmarrës në votime ishin mijëra rusë.

Khramtsova e cila është edhe nënë e një fëmijë mori më shumë se 57 mijë vota. Ajo madje mban një pozicion të rëndësishëm në gardë, pasi f ormacioni ku ajo bën pjesë është përgjegjëse drejtpërdrejtë për si gurinë e presidentit rus Vladimir Putin.

Anna vjen nga një familje me tradita us htarake. Babai i saj ka shërbyer 30 vjet në us htri, si dhe nëna ka qenë us htarake gjithashtu. Ush tarakja më e bukur ruse shprehet se ndihet krenare që vijon traditën familjare, ndërsa pranon se mund të ketë pasur ra ste që është nga cmuar.

“Unë jam krenare për të vazhduar traditën e familjes”, tha 31-vjeçarja, e cila pranon se ka qenë vi ktimë e sh akave s ek sis te adresuar nga kolegët e saj.

Anna Khramtsova është një profesioniste.
Shikojeni videon për të vërejtur punën e saj në përditshmëri.