Mendoi se ishte një ve zë gj.igante, shkencëtarët nuk u besonin syve çfarë kishte gjetur fermeri

Mendoi se ishte një v ezë gj.igante, shkencëtarët nuk u besonin syve çfarë kishte gjetur fermeri

Një v ezë gj ig.ante, e zezë dhe me stru.kturë shkë.mbore. AI

besonte se ksihte gjetur një v ezë di.nozauri por jo .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…