KU E KA BURRIN GRESA BEHLULI, QË NUK E UROI AS PËR DITËLINDJE

KU E KA BURRIN GRESA BEHLULI, QË NUK E UROI AS PËR DITËLINDJE

Gresa Behluli, këngëtarja e “Ujit mineral”, prej vitesh është në skenë dhe gjithmonë duke u munduar për të arritur sukses të konsiderueshëm.

Gresa, vajza e të madhes Shkurte Fejza, fillimisht u prezantua si këngëtare e muzikës moderne, e më pas u k yç në popullore.

Gresa si e gjjthë estrada është në pauzë të gjatë shkaku i ndalesave për pa randalimin e shprëndarjes së infeskionit Covid 19-të.

Këngëtarja nuk ka munguar në rrjete sociale, ku ka treguar mjaftë gjëra edhe nga jeta pr ivate.

Gresa Behluli ka festuar ditëlindjen dhe ka marrë mjaftë mesazhe në fa qen e saj, por jo edhe një të tillë nga i shoqi, që preferon të mbetet krejt a nonim.