Kjo është nëna që e çoi vajzën para 6 meshkujve të zhveshur, arsyeja i ka irrituar keq të gjithë..!!

Një nënë 45 vjeç.are ka menduar që ti bëjë një dhuratë shumë të çuditshme vajzës së saj për ditëlindjen e 21.Ajo i ka sjellë asaj 6 meshkuj që t’i bënin str.iti.zëm, e më pas pamjet i ka he dhur në rrjetet sociale.Por kjo gjë nuk u ka pëlqyer aspak njerëzve, të cilët e kanë kr.itikuar dhe ofe.nduar shumë në komente.