“Heroi” rrez ikon jettën për të shpëtuar delen në shkëmb.

“Heroi” rrez ikon jettën për të shpëtuar delen në shkëmb.

Një njeri është k onsideruar hero pasi shpëtoi të jetën e një delje që ishte bll okuar në një shk ëmb dhe gati po rr ëzohej në det.

Disa fotografi tregojnë burrin që ecte përgjatë shk ëmbit Porthgain dhe Aberieddy në Uells dhe pastaj kaloi poshtë për të sh pëtuar kafshën. Aty duket sikur r rez ikon edhe je tën e tij.

Kur iu afrua, ai kapi delen që peshonte 50 kg nga qafa dhe me krahun tjetër mundohej të ruante bilancin derisa arriti në terren të sigurtë. Ai është konsideruar hero nga të gjithë ad huruesit e kafshëve.

Imazhet i realizoi fotografi Andrea Ëilliam, të cilit i bëri p ërshtypje gjesti i mirë i burrit, identiteti i të cilit nuk dihet.