Fisniku e fotografon ‘cullak’ Fjolla Morinën.

Fisniku e fotografon ‘cullak’ Fjolla Morinën.

Fjolla dhe Fisniku ka ditë që ndodhen në pushime.

Ata madje u martuan në Maldive, kështu duke i shndërruar në pushime mjalti.

Ajo dhe bashkëshorti saj thuajse çdo ditë po publikojn foto me fansat e tyre, madje shpesh edhe momente te n xehta.

Sikur sot Fjolla që publikoj një fotografi duke po zuar gati krejt pa r roba.

Eh, po mirë që fotograf e ka Fisnikun.