E TRlSHTË: Nëna me sëmundjen e pashërueshme i lë mesazh vajzës 5-vjeçare për 40 vite rresht..

Krishtlindjet janë festat e shumëpritura për çdo familje. Por për Lene Pearce ishin aq emocionuese sa edhe të dh.imbs.hme. Ajo mund të ketë festuar Krishtlindjet e fundit me vajzën e saj 5-vjeçare Lexi-Ann. Pearce është dia.gno.stikuar me sëm .un.dje të pash. ëruesh.me dhe në mendje i ka ardhur një ide e mirë që vogëlushja e saj ta kujtojë për çdo Krishtlindje. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Nëna i ka lënë vajzës së vetme kartolina për 40 vite rresht. 41-vjeçarja v .uan nga sëm. un.dja neurone motorike (MND), një gjendje e rrallë dhe e pash. ërues.hme që ndikon në tru dhe nerva si edhe ngadalëson aftësinë e saj për të lëvizur e për të folur. Mjekët i thanë shtatorin e kaluar se i kishte mbetur rreth 1 vit jetë. Megjithatë dashuria mëmësore e ka mbajtur deri tani gjallë. “Nuk do të isha këtu nëse nuk do ishte për Lexi,”-tha ajo. “Më jep një arsye për të jetuar”. Por ajo e di se nuk do jetojë gjatë ndaj për vitet që Lexi do jetë pa të ka shkruar kartolina, të cilat vajza e saj do i marrë deri në vitin 2053. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT