E dhímbshme: Nënë e bir nga Rahoveci v’desin për një ditë.!

E dhímbshme: Nënë e bir nga Rahoveci v’desin për një ditë!.

Nënë e bir nga fshati Ratkoc i Rahovecit kanë v dekur në të njëjtën ditë nga K0víd.

Fatime Morina dhe i i biri i saj Ruzhdiu, kanë v dekur në të njëjtën ditë nga vírusi, shkruan Reporteri.net.

Se kanë v dekur dy persona nga Rahoveci, e ka konfirmuar edhe I K SHPK në r aportin e saj 24 orësh.

Lajmin e kanë bërë të ditur në rrjetet sociale edhe familjarët e tyre.

“Me dh embje të th ellë njoftojmë familjar, miq, bashkëvendas dhe dashamir, se sot kanë n dërruar j etë Fatime Morina (gruaja e Sadri Ilaz Morinës) dhe i biri Ruzhdi Morina. Vo rrimi bëhet në v arrezat e fshatit Ratkoc në ora 15:00”, thuhet në njoftimin e familjes./Reporteri.net