Dashuria me em.igran.tët shqiptarë, zviceranet të “ç m.end.ura” pas tyre.

Dashuria me em.igran.tët shqiptarë, zviceranet të “ç m.end.ura” pas tyre.

Pyetur nga gazetarja, njëra prej tyre shprehet: Po kam s hok dhe miq shqiptarë. Ata janë shumë të bukur, dhe më pëlqejnë. Unë nuk bëj

dallime mes njerëzve. Po, po, ata shqiptarët janë shumë të bukur. Sigurisht që do isha martuar me një shqiptar, kjo nuk përbën kurrfarë pro bl emi. Nuk kam qenë kurrë në Shqipëri por do të doja të shkoja.