Ç menduri/ Vendosi gruan në ba st, shoku i ngushtë ia merr për një javë

Ç menduri/ Vendosi gruan në b ast, shoku i ngushtë ia merr për një javë

Në letër shkruhej:Amani Stanley, në z otërim të plotë të aftësive të tij m endore, premton ta s hesë

gruan e tij për një javë tek miku i tij Tony Shilla nëse Manchester City nuk fiton titullin k undër United, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…