ARTA ELEZAJ MERRË VËMENDJE ME VESHJEN E NGUSHTË

ARTA ELEZAJ MERRË VËMENDJE ME VESHJEN E NGUSHTË

Aktorja, Arta Elezaj vazhdon të postoj foto per percjellesit e saj në rrjetet sociale, ku së fundmi ka treguar format tr upore me veshjen e ngushtë.

Arta këtë herë eshte fotograguar në një veshje sportive të ngushtë.

“Dil atje dhe jeto pak”, shkroi aktorja në mbishkrimin e këtyre fotografive.