Ajo çfarë nxënësit i bëjnë këtij profesori, do t’iu sh krijë së qeshuri

Ajo çfarë nxënësit i bëjnë këtij profesori, do t’iu sh krijë së qeshuri

“Kujt i bën telefoni gjatë mësimit, duhet të përgjigjet duke e lënë zërin e hapur”.Kjo ishte rregulla që një profesor në një shkollë të mesme të Britanisë së Madhe e kishte vendosur për nxënësit e tij, shkruan lajmi.net.Por, kjo nuk mbeti pa iu shpërblyer nga nxënësit dhe atë në datën 1 prillit që konsiderohet edhe si “Dita e Rrenës”.

Nxënësit kishin in skenuar një si tuatë, ku një kolege e tyre telefonohet nga qendra e t estimit të shtatzënisë dhe t esti i saj ka re zultuar po zitiv.Profesori ndihet në s iklet ndërsa ajo i thotë se emri i fëmijës do të jetë “Prill”, dhe mbiemri “Gënjeshtra”.Shikoni videon për më tepër.