O Zot i madh! 22-vjeçarja i merr je tën nënës sepse ajo nuk e lejoi të bënte s*ks me të dashurën e saj 15-vjeçe në shtëpinë ku jetonin

O Zot i madh! 22-vjeçarja i merr je tën nënës sepse ajo nuk e lejoi të bënte s*ks me të dashurën e saj 15-vjeçe në shtëpinë ku jetonin

Një makinë e br akti sur u gjet në rrugë. Në fillim po licia nuk pati asnjë dy sh im, thjesht u mendua se e kishin lënë aty. Por më pas kur u kontrollua makina e vërteta e t mer rsh me doli në dritë.

Në bagazhin e makikës u gjet tr upi i pa j etë i një gruaje. Pas i denti fikimit, doli në pah edhe se çfarë kishte ndodhur. Një 22-vjeçare tregoi se i kishte ma rrë je tën nënës së saj së bashku me shoqen e saj, me të cilën kishte ma rrë dhënie i nt ime.

Lea E. tregoi se i kishte marrë j etën nënës së saj ditën që kishte datëlindjen. Nëna quhej Claudia E. dhe ishte 48 vjeçe. Nëna nuk donte që 15-vjeçarja të qëndronte në shtëpinë e saj së bashku me vajzën e saj. Kjo gjë nde zi edhe më shumë d eb atin.

Vajza dhe shoqja e saj thuhet se e kishin mbës htjellë tr upin me ça rçafë dhe e kishin futur në bag azh. Si 22-vjeçarja dhe e da shura e saj janë në para bu rgim.