Një grua e d ashuruar me kukullën e saj ‘bebe’, e trajton si të ishte foshnje e vërtetë

Një grua e d ashuruar me kukullën e saj ‘bebe’, e trajton si të ishte foshnje e vërtetë

Një grua ka zbuluar se ajo e tr ajton kukullën e saj bebe si një fëmijë i vërtetë, duke e marrë atë në p u b për darkë dhe duke shijuar mbrëmjen së bashku duke pare televizor.

Aoife Kearney, 26 vjeç, nga Irlanda e Veriut, e cila ka au.tiz.ëm, thotë se kukulla që ajo e quajti ‘Dominik’ e ka ndihmuar atë me vësh.tirës.itë e saj të të mësuarit.

Ajo pranon se nuk ka dashur kurrë një fëmijë të vërtetë dhe nuk ka “interes” të ketë një të d ashur, kështu që një kukull që “nuk mund të qa.jë, të bëjë rrëm.ujë apo zhu.rmë” është e përkryer për të.

Aoife thotë se ajo i është në nshtruar ko menteve mi.zo.re dhe tall.jeve nga të huajt që e kanë cilësuar një gjë të tillë si “rrë.nqeth.ëse”, por thotë se Dominik e ka ndihmuar me të vërtetë me vës.tirës.itë e saj të të mësuarit.

“Unë nuk jam më e shqe.tës.uar në s ituata sociale sepse e kam, dhe ai më shoqëri në shtëpi,” thotë ajo.

Aoife thotë se nata e saj e pë rsosur është kur rri ulur në divan duke shikuar TV me Dominikun.

“Më pëlqen të përqafohem me të dhe të shoh televizor, ose të bëjmë se lfie së bashku”.

Aoife u diag.nosti.kua me auti.zë.m në moshën 19 vjeçare. Duke u rritur, ajo nuk kishte shumë miq, sepse ajo ishte e tu.rpsh.me.

Në vitin 2010, kur ishte 16 vjeçe, shikonte një dokumentar për kukullat bebe me nënën e saj Eileen Hanna, 53 vjeç.

Ajo nuk mund e besonte syve se sa r eale dukeshin dhe ëndërronte të kishte një për vete.