Nga Tirana në Dubai, por kapet m at Kejvina Kthella “c.mend” Laçjanin, shfaqet pa r roba nga shtëpia e tij…

Nga Tirana në Dubai, por kapet mat Kejvina Kthella “c.mend” Laçjanin, shfaqet pa rr oba nga shtëpia e tij…

Të shtunën që lamë pas, në emsionin e humorit, Klanifornia ishte e ftuar një ndër modelet më të b ujshme shqiptare, Kejvina Kthella.

Bukuroshja ishte vendour në një sk eç si e dashura e “Pablo Escobar” dhe me pas dashurohet me “Laçjanin” personazhin ka rak teristik të këtij s pektakli.

Në një moment Kejvinës i duhet të ndërrohet dhe emisioni nuk i kurseu aspak publikut momentet kur modelja shfaqet t otalisht e zhve shur dhe çdo gjë duket qartë.

Edhe pse në një orar ku emisioni ndiqet nga çdo pjestar i familjes, format e Kejvinës teksa zh vishet janë parë me vend të transmet ohen.