Lyen fytyrën me gj.àkun e me n.struacioneve, vajza e milionerit shqiptar habit me deklaratën

Lyen fytyrën me gj.àkun e m en.struacioneve, vajza e milionerit shqiptar habit me deklaratën

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar Kleoniki Delijorgji, e cila foli për herë të parë për videon e publikuar nga palestra teksa tregonte që i kishin ardhur m e ns truacionet.

“Mua më erdhën papritur p er iodat në palestër. Në një moment nuk po e bëja ta mam atë stërvitjen time. Kishin kaluar shumë instruktorë meshkuj që më kishin parë dhe nuk më kishin thënë që us htrimi s’ bëhej siç po e bëja unë. Erdhi një instruktore femër dhe më tha se si duhej bërë. Gjatë gjithë asaj kohe kishin patur si klet të më flisnin se isha me pe rioda. Meqenëse ishte puna kështu, i kërkova të më bënte një video për ta nx jerrë te instagrami im dhe për t’u bërë thirrje të gjitha vajzave që të mos kenë t urp fare nëse iu vijnë p eriodat. Është diçka biologjike dhe për më tepër është një gjë e shenjtë që s imbolizon një fu qi shumë të madhe të femrës që është krijimi”, shpjegoi ajo.

Përpos kësaj, Kleoniki gjithashtu sqaroi se prej kohësh apl ikon ma ska me gj akun e ci k lit me ns t rual pasi ecën me in stikte dhe dëshiron të krijojë një lidhje të ngushtë me m e n stru acionet.