Luana Vjollca duke…, zbulon padashje gjo.ksin gji gand në videon e “Nxehtë”

Luana Vjollca duke…, zbulon padashje gjo.ksin gji gand në videon e “Nxehtë”

Luana ka postuar dy video, në njërën shihet në mënyrë pro/vokuese duke u përgatitur, ndërsa në të

dytën ajo shihet duke d ribluar me top futbolli e veshur në fustan të kuq. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…