Kimete Berisha: Albin Kurti është dhurata më e bukur e Kosovës, pas shpalljes së pa varësisë

Kimete Berisha: Albin Kurti është dhurata më e bukur e Kosovës, pas shpalljes së p avarësisë

Op inionistja Kimete Berisha ka komentuar se ancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, gjatë së cilës u votua qeveria e re e vendit.

Berisha uroi Albin Kurtin, për postin e kryeministrit të vendit, derisa kishte edhe disa fjalë për Avdullah Hotin, Ganimete Musliu, Enver Hoxhaj dhe Lumir Abdixhikun.

“Fati i tij është m isterioz: sa më shumë që e mohojnë, aq më shumë e rrisin. Albinit i ‘ndalet rrita’ vetëm nëse e pranoni si vlerë që është, e jo si fat, siç kujton Avdullah Hoti”, shkroi Kimete Berisha në Facebook.

Postimi i plotë

Fituesi nuk qeshi!

Unë sonte jam e lumtur.

Albin Kurti është Kryeministri i parë i Kosovës që ma mbush mendjen plotësisht.

E ka dijen, e ka elegancën, flet qetë dhe prajshëm, është absolutisht i pakorr up tuar.

Fati i tij është m isterioz: sa më shumë që e mohojnë, aq më shumë e rrisin.

Albinit i ‘ndalet rrita’ vetëm nëse e pranoni si vlerë që është, e jo si fat, siç kujton Avdullah Hoti.

Avdullahu kujton se Albiniit i ka ra zari në lojë dhe ‘stuhia e fitores’ qysh e quan ai, ‘shumë shpejt kalon’.

Paramendoje ti, Avdullahu fitoren e Vetëvendosjes e konsideron st uhi!

E humbjen e LDK-së ‘gabim i qiellit blu’!

Kaq kokë është.

Albini nuk u krijua nga vi rtytet e p ërvetësuara, nga virtytet e lu ftës dhe të paqes, nuk u krijua në emrin e g jakut të askujt, por Albini u krijua vet.

Vlerat që njeriu i krijon vet, nuk ke se si ia merr.

Nejse, Ganimetja ta merr ka pitalin krijues, se valla ajo ta ftoh je tën kur flet si r aciste midis Kuvendit dhe ka fytyrë ta gj ykojë një vajzë të vogël, thuajse ka bërë l laf e muhabet me çikën e Albinit dhe është e si gurt se çika nuk di shqip.

I vetmi njeri që mund ta sh katërrojë Albin Kurtit është Albin Kurti!

E kjo s’do të ndodh.

Albin Kurti ka punuar shumë për të qenë fitues i madh.