Ja e vërteta e lidhjes së s upozuar ndërmjet djalit të presidentit Thaçi dhe Adea Pulës

Ja e vërteta e lidhjes së s upozuar ndërmjet djalit të presidentit Thaçi dhe Adea Pulës

Endrit Thaçi, djali i presidentit Hashim Thaçi, sot gjatë ditës është komentuar nga mediet kosovare se ka filluar një lidhje das hurie me këngëtaren Adea Pula.
Mirëpo, burime të afërta të lajmi.net pranë tyre bëjnë me dije se kjo lidhje është e s upozuar dhe se mes tyre nuk ekziston asnjë lidhje e tillë.

Pra, sipas tyre lajmet nuk janë aspak të vërteta.

Në fakt, Endriti shpesh ka qenë temë e medieve për jetën e tij private, pasi është thënë se ka qenë në lidhje me modelen Drita Stublla dhe me aktoren Arta Nitaj, madje kjo e fundit pati pranuar këtë lidhje por Endriti nuk e ko nfirmoi kurrë.