Gruaja vendos kamer në dhomë dhe ngeI pa m.end nga ajo çfarë sh.ikon kur burri i bënte ka

Gruaja vendos kamer në dhomë dhe ngeI pa m.end nga ajo çfarë sh.ikon kur burri i bënte ka

Kështu, ajo vend/osi kam/era në shtëpinë e tyre në Macomb Township, Michigan dhe e pa se ai po i hid/hte atë

që doli të ishte ant/ihi sta/mine në pije. Një gjë e tillë thuhet se .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ek skluz!ve…