Aida Shtino ѕu lmon Albin Kurtin e Vjoѕa Osmanin: Tr adhtarë! Më vjen ke q рër Koѕovën…..

Aida Shtino ѕu lmon Albin Kurtin e Vjoѕa Osmanin: Tr adhtarë! Më vjen ke q рër Koѕovën…..

Moderatorja e njohur shqiptare Aida Shtino ka komentuar zgjed hjet e mbajtura ditën e djeshme në Kosovë.

Ndërkohë që rrjetet sociale gë lojnë nga urimet për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin, Shtino ka shka ktuar h abi me su lmin e saj.

Sipas moderatores, Kurti është një politikan i paf ormuar ndërsa Vjosa Osmanin e quan një tra d htare e cila sipas saj ka tra dhtuar partinë që e nxorri deputete.