“Veç në ëndrra m’kanë d’ënu”, I nspektorati jep detaje për ndërhyrjen tek dasma që këndonte Afrim Muqiqit.

“Veç në ëndrra m’kanë d’ënu”, I nspektorati jep detaje për ndërhyrjen tek dasma që këndonte Afrim Muqiqit.

Menjëherë P olícia ka in tervenuar duke gj obítur pjesëmarrësit dhe këngëtarin në fjalë, shkruan Indeksonline.

Indeksonline ka kontaktuar me këngëtarin Afrim Muqiqi i cili mohoi të gjitha duke thënë se nuk është e vërtetë që ai ka mbajtur dasëm.

“Jo nuk është e vërtetë, nuk kam mbajtur dasëm, ato video që kanë qarkulluar janë të disa viteve më parë”.

Por pamjet e sig uruara d ëshmojnë që ai gj endej pikërisht në Diamond/Events.

“Jo nuk kam qenë unë aty, dhe veç në ëndrra mujn mem d ënu” , tha ai për Indeksonline.

Indeksonline ka kontaktuar edhe me zyr tarin për In formim nga A U V, i cili tha se lokali është gj obítur me 2000 euro.