“U kënaqa”, Adriana Matoshi flet nga Kuvendi.

“U kënaqa”, Adriana Matoshi flet nga Kuvendi.

Aktorja Adriana Matoshi që nga sot do të jetë edhe deputete e Kuvendit të Kosovës, pret që të japë shumë k ontribut për qytetarët e vendit.

Pas s eancës së sotme ko nstituive, Matoshi u shpreh e nderuar që është në mesin e shumë deputetëve të zot të Kuvendit të Kosovës.

Përveç kulturës, ajo tha se do të angazhohet edhe në fusha të tjera, pasi vlerëson së në Kosovë ka shumë p robleme.

“Jam shumë e nderuar që jam pjesë e Lëvizjes Vetëvendosje, pjesë e tërë atyre deputetëve shumë të mirë shumë të zot. Dhe thjesht u ndj eva tepër mirë, si në shtëpi duke marr parasysh se do të ko ntribuojë për vendin tim dhe kjo më bën të ndihem më e përgjegjshme edhe u kënaqa. Ka shumë shumë gjëra me të cilat mundem me u marr, jo vetëm me profesionin tim si aktore dhe për kulturë, ka shumë pika që duhet me u marr sepse ka shumë probleme të mëdha, kështu që në bashkëpunim me kolegët e mi besoj që kemi me ia dal”, tha ajo.