Si nuk iu d rodh q erpiku/ Vetëm 3 javëshe vogëlushja, babai ia m err j etën: E bëra sepse doja

Si nuk iu d rodh qe rpiku/ Vetëm 3 javëshe vogëlushja, babai ia m err j etën: E bëra sepse doja

Një baba kalifornian u d ën ua me 50 vite he qje l irie pasi ia m ori je tën vajzës së tij vetëm 3 javëshe.

Babai quhet Matthew Warner dhe vogëlushja quhej Ellorah Rose. Ajo u l ind më 4 janar në Los Angeles dhe babait nuk iu dr odh fare q erpiku pas ng jarjes.