Shoferi godet pasagjerin, e dashura e të riut i bene hatan ndaj shoferit duke…!!

Një djalë i ri dhe e dashura e tij, të dy britanikë, ishin duke hipur në autobus në Ibiza, kur shoferi duket se u ka folur me një ton të ash.për për të përshpejtuar prer.jen e biletave. Djali i është kthyer dhe e ka sharë, e ndërsa shoferi nuk i ka përmbajtur ne.rvat dhe e ka gju.ajtur me sh.pullë në fytyrë…

Kaq ka mjaftuar që djali t’i kthehet dhe së bashku me të edhe e das hura e tij, e cila për pak e la të zh.veshur teksa i tërhiqte pantallonat.