Shkoi e u martua me burrë me ngjyrë, flet Korcarja, nga Kanadaja: shk eputa lidhjen me Prinderit se nuk e pranonin se nuk ishte Shqipetar…

Shkoi e u martua me burrë me ngjyrë, flet Korcarja, nga Kanadaja: sh keputa lidhjen me Prinderit se nuk e pranonin se nuk ishte Shqipetar…

Te gjithe njerezit jane te barabarte ndaj nuk duhet te kete parag jykíme. Arjola jeton prej vitesh në Kanada, ku dhe është njohur me bashkëshortin e saj Obie-n dhe jeton nje jete te lumtur. Arjola, që tashmë është bërë nënë e një vajze, rrëfeu se dashuria e tyre është për ballur me shumë sf ida..

Kemi ardhur me prindërit dhe dy motrat në ’99-ën. Mund të them se 6 vitet e para nuk ishte pranuar për arsye se Obie nuk ishte shqiptar, ishte një djalë me ngjyrë.