“Seriozisht e keni ju”/ Tr azira në studio, Sindi çohet dhe kërkon të g odasë Mevlanin

“Seriozisht e keni ju”/ Trazira në studio, Sindi çohet dhe kërkon të g odasë Mevlanin

Një koment i Julit që nuk u prit aspak mirë nga Sindi , bëri që kjo e fundit të sh përthejë në studio dhe madje u largua.

E gjitha nisi, kur Mevlani ndërhyri në komentin që Juliani po bënte për atë që tha, duke thënë se ishte kompliment.
Mevlani: Nuk tha ndonjë gjë, se kompliment ishte
Sindi: Seriozisht e keni ju, mjaft tani boll!

Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të g odasë Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion.