Pranoi të martohej në Maldive, burri b iznesmen i bën…..

Pranoi të martohej në Maldive, burri b iznesmen i bën…..

Çifti së fundmi kanë bërë b ujë të madhe në rrjetet sociale e po ashtu kanë p ush tuar edhe faqet rozë.

Fjala është për këngëtaren Fjolla Morina dhe partnerin e saj, Fisnik Syla, të cilët para pak ditësh i dh anë f und beqarisë duke k urorëzuar dashurinë e tyre me martesë.

Derisa po qëndrojnë në i shujt Maldive ku edhe zyrtarisht u martuan, pasi ditë më parë shijuan Dubain, ata po vazhdojnë pushimet.