Paguante fatura të majme të energjisë elektrike, ajo që MËSOl pas 7 vitesh e “truIIosi” fare.

Paguante fatura të majme të energjisë elektrike, ajo që MËSOl pas 7 vitesh e “truIIosi” fare.

Shefja e një restoranti, e cila ishte e habitur nga f aturat e energjisë elektrike prej 1300 p aund në muaj, është tr onditur kur ka mësuar se për shumë kohë ka qenë duke paguar edhe për h otelin afër pronës së saj.

Patricia Rodrigues nuk kishte arritur ta kuptonte se përse ishte duke paguar fa tura të majme të energjisë për ambientet e restorantit të saj, derisa ajo thirri një elektricist për të kontrolluar rrjetin.

Dhe kur elektricisti erdhi, shefja e picerisë kuptoi se kishte p aguar edhe për ho telin ngjitur rreth 42,000 paund, për f aturat përgjatë 7 viteve.

Restoranti i 29-vjeçares gjendet në Brandon, Angli dhe është pjesë e një k ompleksi që përfshin Brandon Lodge Apartment Hotel, i cili është në pronësi të Nolan Guthrie. Në disa dokumente të zo tëruara nga Guthrie, ai deklaroi në një letër se kishte rënë dakord se ajo do të paguante të gjitha f aturat e energjisë si pjesë e kushteve të dhënies me qira të restorantit.

Por Rodrigues, e cila ka drejtuar biznesin që nga viti 2011 me vëllanë e saj Fabio, pretendon se ajo kurrë nuk ka nënshkruar për një detyrim të tillë. Sipas saj, dy qarqet shtesë të energjisë elektrike janë të lidhura me dhoma h oteli në katin përdhes pranë restorantit të saj dhe dhoma në katin e parë më lart.

Ajo pr etendon pronari nuk i ka paguar asaj paratë që i ka b or xh dhe që atëherë nuk ka paguar fa turat e energjisë elektrike për tre muajt e fundit.