Nga fototPro vokative deri tek mbulesa – Shkëndije Mujaj: Ishte një zgjedhje e lirë, ndihem e pri vilegjuar…

Nga fototProv okative deri tek mbulesa – Shkëndije Mujaj: Ishte një zgjedhje e lirë, ndihem e pr ivilegjuar…

Shkendije Mujaj u paraqit si një ndër femrat që nuk njeh t abu, e cila merrte vëmendjen për shkak të fotove pr ovok ative ku shfaqej edhe pa rroba.Tashmë, ajo ka hequr dorë përfundimisht nga fotot pr ovokuese dhe është e mbuluar me hi xhab duke iu përkushtuar Zotit.

Ditën e sotme në një videomesazh në “Abc-në e mëngjesit”, Shkëndija u shpreh se ka qenë një zgjedhje e saj dhe se ndihet e lumtur për vendimin që ka marrë.

“Nuk dua ta përmend j e t esën që kam bërë përpara, tashmë i përkas diçkaje tjetër, jam tek besimi që kam në Zot.

Dhe pse nuk kam shumë ek speriencë në këtë drejtim, për mua ka qenë një zgjedhje e lirë.Nuk kam si të flas unë për mbulesën dhe të mos flas për besimin se është diçka e kotë.Pas kësaj mbulese fshihet një besim dhe dashuri ndaj ndihem mirë.

Për fat të mirë jetoj në një shtet ku nuk jam nd jerë asnjë sekondë e paragjy kuar.Unë nuk e kam parë këtë ek speriencë ne gative.Sa i përket shoqërisë kam patur shumë komplimente, me të vërtetë jam shumë e lumtur dhe ndihem e p rivilegjuar.“, u shpreh ajo.