Nëse jeni të do bët nga zemra mos e shikoni këtë foto të Arta Nitaj

Nëse jeni të do bët nga zemra mos e shikoni këtë foto të Arta Nitaj

Aktorja e njohur shqiptare, Arta Nitaj, duket jo shëse pothuajse në secilën fotografi që e poston në

Instagram, shkruan lami.net. Nuk ka se si të mos duket e tillë në imazhin e realizuar teksa po merrte rr eze dielli në plazh. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive