Ne rrjet po i qarkullon Sares se ”Përputhen” një video “me pullë të kuqe” ku është me Arijan Canin duke……

Ne rrjet po i qarkullon Sares se ”Përputhen” një video”me pullë të kuqe” ku është me Arijan Canin duke……

Ditën e djeshme në ”Përputhen” u fut një vajzë e re me emrin Sara Malaj. Djemtë ishin të lumtur për futjen e saj në program.

malaj Por Sara nuk është një emër i panjohur, ajo ka bërë disa këngë dhe madja ka bërë edhe bu jë për një interviste që ka bërë në emisionin ” Zonë e Lirë” me gazetarin Arian Cani. Në këtë intervsitë Sara ka treguar edhe disa foto me “pullë të kuqe” ku linte shumë pak vend për im agjinatë. Dje ajo u shpreh: kam ardhur nga Athina dhe studioj për ps ikologji atje.” Të parët që shprehën përlqim për ta ishin Atdheu dhe Andi, por edhe Mevlani. Se sa do t’i tra zoj Sara ujërat në këtë program mbetet për t’u parë.