Momenti kur dhëndrri ndalon dasmën: Zemra ime i përket edhe dikujt tjetër/ E mocionuese

Momenti kur dhëndrri ndalon dasmën: Zemra ime i përket edhe dikujt tjetër/ E mocionuese

Teksa po bëheshin betimet, një moment i papritur ishte kur dhëndri ndaloi c eremoninë për të bërë një deklaratë të veçantë. Jefferson, tha se kishte për të bërë një rrëfim pasi zemra e tij i përkiste edhe dikujt tjetër, shkruan Gazeta Metro.

Deklarata e një dhëndrit ka përlotur dasmorët gjate c eremonise se dasmes. Bëhet fjalë për një çift nga Portugalia, te quajtur Jefferson dhe Jessica.