Me këtë foto nga afër, nusja e Shpatit mahnit rrjetin.

Me këtë foto nga afër, nusja e Shpatit mahnit rrjetin.

Selvije Jao nusja e Shpat Kasapit shpesh poston fotografi nga pëditshmëria e saj.

Ndërsa nuk janë të rralla as pyetësorët që hap në Instagram duke ju përgjigjur kështu pyetjeve që përcjellësve u interesojnë.

Më së shpeshti si me Shpatin ashtu edhe vetë, ajo sjell s elfie.

Edhe herën e fundit ka postuar një selfie të saj nga afër dhe po duket mahnitëse./Infokosova