Linda Halimi r eagon pasi i thonë se është latine: Jam shqiptare krenare nga Kosova

Linda Halimi r eagon pasi i thonë se është latine: Jam shqiptare krenare nga Kosova

Megjithëse e ka p otencuar gjithnjë me krenari origjinën e saj

shqiptare, Linda kohëve të fundit ka hasur në komente të ndryshme në rrjetet sociale, që e nga tërrojnë atë për latine..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…