Konkurrentja e re e ‘Përputhen +40’ merr vëmendjen: Duket si 20 vjeç…

Konkurrentja e re e ‘Përputhen +40’ merr vëmendjen: Duket si 20 vjeç…

Stela është një ndër konkurrentet më të reja të “Përputhen +40”. Ajo iu bashkua programit ditën e sotme, duke rënë menjëherë në sy.

Stela është 41-vjeç, e di vorcuar dhe nënë e një vajze 10-vjeçe. “Vendosa t’i jap pak argëtim je tës time dhe të bëhem pjesë e këtij programi”, tha ajo, teksa shtoi se ka 2 vite beqare.

Konkurrentja tërhoqi vëmendjen e konkurrentëve në studio, por dhe të publikut. “Si 20 vjeçe duket”, “S’ka mundësi kjo 41, ngjan si 25”, “Kjo i sf iduaka edhe ato 23-vjeçaret”, “Ti qenke plot 20-vjeç”, janë vetëm disa nga komentet.