Ju kujtohet Lola e “Njerëz dhe Fate”? Ja ku ndodhet ajo sot dhe si duket..!!

“Njerëz dhe fate” është tel.enovela e parë shqiptare që la ‘mb.ërth.yer’ pas ekranit shumë shqiptarë me 20 seritë e realizuara. Shumë personazhe bënë për vete zemrat e shumë shqiptarëve, me rolet e tyre duke pasqyruar realitetin e asaj kohe.Një nga personazhet që la gju rmë në atë telenovelë ishte edhe Lola që luahej nga aktorja Valbona Imami.Lola ishte vajza e madhe e familjes shqiptare me shumë pro.bleme që tra.jtonte telefilmi shqiptar.