I ati jep sh pirt, zi dhe lot për aktoren Yllka Gashi: O ba o përse më le vetëm?

I ati jep sh pirt, zi dhe lot për aktoren Yllka Gashi: O ba o përse më le vetëm?

Aktorja e njohur Yllka Gashi ka hu mbur një ndër njerëzit e saj më të shtrenjtë. I ati është n darë nga je ta në orët e vona të mbrëmjes së djeshme.

Lajmin e ka bërë të ditur motra e Yllkës, vajza e të ndj erit, Donika me anë të një postimi në rrjete sociale.