Hajde-hajde! Të shtunën tha se nuk ia “ndezi llambën e kuqe, por del fotoja ku Lulin 64 vjeçe që do burrë e ka ngritur në krah Ndriçimi, o doli fare”

Hajde-hajde! Të shtunën tha se nuk ia “ndezi llambën e kuqe, por del fotoja ku Lulin 64 vjeçe që do burrë e ka ngritur në krah Ndriçimi, o doli fare”

Që me hyrjen e saj në ”Për’puthen 40” Luljeta Nallbani 64 vjeçe u dallua për energjinë e saj.

Si i thonë edhe shkurt Luli, foli hapur dhe tha se nuk është direkt për s*ks, por po iu nd ez drita e ku qe. Të shtunën, ajo nuk pati Pë rputhje me një zot ëri që shkoi në emision.

Si tha ajo: Epo tani nuk m’u n dez llam ba.”

Por në rrjet po qarkullon një foto, ku shikohet se Lulin e ka ngritur në krah Ndr içimi, një konkurent tjetër i ”Për’puthen”. Mos vallë ka nisur ndonjë gjë mes tyre apo ishte e gjitha për humor ajo foto.