Vjen reagimi i Florian Markut dhe Robin Krasniqit ndaj Vuçiqit (Ftyren kena me ta prish).

Vjen reagimi i Florian Markut dhe Robin Krasniqit ndaj Vuçiqit (Ftyren kena me ta prish).

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, para dy dite ka publikuar hartën e Kosovës të mbuluar me flamurin serb.
Për këtë kanë re aguar shumë nga fytyrat publike, ku ndër ta ishin edhe bo ksierët shqiptarë, Florian Marku dhe Robin Krasniqi, shkruan GazetaBlic Sport.

“Kosova-Shqipëria”, ka shkruar Krasniqi.Nuk vonoi shumë edhe r eagimi i Markut, duke i dërguar nëntë ’emoji’ të flamurit shqiptar.