Serish shtatzane! Tm.e.rrohet Xhensila Myrtezaj , e mb.ytur në lot ia ‘c.opëton’ duart Bes Kallakut.

Serish shtatzane! Tm.e.rrohet Xhensila Myrtezaj , e mb.ytur në lot ia ‘c.opëton’ duart Bes Kallakut.

Kjo video eshte bere vi rale brenda pak minutave! Njerëzit kanë fo bi nga më të ndryshmet dhe mesa duket aktori Bes Kallaku është ‘kujdesur’ të na tregojë fri kën më të madhe të Xhensilës.

Kallaku ka publikuar në rrjete sociale video ku Xhensila shfaqet duke qarë pasi nuk duron dot ag ën e gj ilpërës dhe është duke bërë analizat.

“Lot, lot, lot me kte video, edhe ne videon e dyte shikoni rezultatin e sh trengimit te dores. Nis e q.an akoma pa dal nga shpia diten qe ka analizat. Hahhaahahah, mos i thoni g jo Xhensiles. Hahaha,”-ka shkruar Besi në rrjete sociale.

Gjithashtu ka treguar edhe gishtin e tij të dorës pasi ajo e ka sht rënguar nga f.rika. Aktualisht Xhensila eshte shtatzane per here te dyte

v1de0