Rishfaqet Ajsi Xhaxhaj, kujton historinë e a b uzimit s*ksual 10 vite më parë dhe si e shpëtoi Arjan Konomi

Rishfaqet Ajsi Xhaxhaj, kujton historinë e a b uzimit s*ksual 10 vite më parë dhe si e shpëtoi Arjan Konomi

Një showgirl si Ajsi Xhaxhaj është më s en sisitive se kushdo tjetër kur vjen puna për të mbrojtur dikë publikisht, pasi ajo thotë se e ka provuar mbi shpinë ç’do të thotë të mos të të besojnë dhe të ndihesh e gj ykuar apo e k ryqëzuar nga opinioni.

Kësaj here, Ajsi është rikthyer në skenën e medias publike, duke mbajtur qëndrimin e saj në lidhje me de batin “e va.rjes në litar të një femre”, nxitur nga një foto që një konkurrent i “Për’puthen” postoi në “Instagram” për një nga vajzat e programit.

Po si nisi historia dhe pse iu fut Ajsi në këtë çështje? Pas debatit të zh urmshëm për postimin e një fotoje me litar që preku Antonelën, Elvisi, i njohur si Loco vendosi të largohej përfundimisht nga programi i njohjeve “Për’puthen”.

I pari që reagoi a shpër kundër veprimit të ishkonkur rentit ishte op inionisti i f ormatit, Arjan Konomi. Për ndonjë person nga publiku që nuk e pritën mirë re agimin e tij ndaj Elvisit, opinionisti Konomi vendosi të jepte këtë shpjegim përmes një videoje: “Në gj akn.xe htësi e sipër, kur dëgjon një vajzë që të thërret Arian më ndihmo dhe një djalë që nuk po i kërkon falje, asnjë nuk e kupton nëse nuk ndodhesh vetë në atë s ituatë.

Ajo që mua më a caroi është se prisja që pas atij debati, ata të dy të ishin takuar, të ishin sqaruar dhe jo të ishtë përkeq ësuar zë nka akoma më shumë. Në njëfarë mënyre, unë aty jam si një prind që ka disa fëmijë. Këtë s ituatë ia kam shpjeguar edhe vetë Locos dhe nuk është një person për t’u bërë kurban, pavarësisht se mesazhet janë të forta dhe ne nuk duhet të lejojmë këto mesazhe, të cilat mund të d ëmtojnë atë çfarë jepet në televizion”.

Por të shumtë ishin mbështetësit e Arjanit, e për më tepër femrat. Mes tyre ka tërhequr vëmendjen statusi i aktores Ajsi Xhaxhaj, e cila vendosi ta mbështesë publikisht Arjan Konomin.

Në profilin e saj në “Instagram”, Ajsi shkruan: “Arjan Konomi, asnjë si unë mund të të besojë në re agimin për të mbrojtur një femër që i tregojnë la.kun e li tarit. Dhe dua t’u përgjigjem gjithë atyre mendjeshkurtërve që e interpretojnë si personale. As e njoh dhe as më njeh dhe as e kam takuar kurrë Arjanin, por nuk mund të hesht për të mos thënë historinë time, kur para 10 viteve që isha ende fëmijë dhe deno.ncova një ab.uzim.