R rëzohet nga shkallët e shtëpisë, v’des vogëlushi Kosovar!

Rr ëzohet nga shkallët e shtëpisë, v’des vogëlushi Kosovar!

Një 2-vjeçar ka v dekur sot pasi është rr ëzuar nga shkallët e shtëpisë së tij në Klinë, shkruan Gazeta Sinjali.

Lajmin për Sinjalin e ka k onfirmuar P olícia raj onale në Pejë, si dhe kanë njoftuar se fëmija është dërguar në spítal pa sh enja jete.

“Po, një fëmijë 2-vjeçar ka v dekur sot si p asojë e rrëzímit në shkallët e shtëpisë.

Fëmija është dërguar në spítal pa sh enja je te. Këo janë i nformacionet e para.

Në konsultim me p rokurorin do të ndërmerren veprímet tjera”, thuhet në përgjigjen e polícisë për Sinjalin.