PREKËSE: Dhëndrri tenton të ngritet nga karroca kur dëgjon këtë këngë në emision live…

Dhendri i cili eshte martuar kete vit Mahmut Tarashaj dhe Valentina Tarashaj ishin mysafire ne Kojshia Show. Nga kjo atmosfere e krijuar edhe pse fatkeqesisht Mahmuti eshte ne karroce tenton te zgjohet kur degjon kete atmosfere te krijuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT