Nëna e frikëson fëmijën, Habit reagimi i vogëlushes (VlDEO)

A nuk është kjo nëna më e keqe në histori? Apo ndoshta, më e mira? Gjithnjë thuhet se fëmijët nuk duhet fri/k.ësu.ar, për shkak të pa.n/ik.ës që mund t’i shoqërojë pastaj në të ardhmen prej të gjithë njerëzve. Megjithatë, jo të gjithë e përfillin këtë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Disa nëna mendojnë se të fri/kë.so.sh fëmijën në moshë të vogël, i bën ata më imun ndaj fri/k.ave të tilla kur të rriten. Kjo grua ka fri/k.ësu.ar vajzën e saj, dhe së bashku me bashkëshortin qeshnin me të madhe, kur vajza nga fr/i.ka u rr.ëz.ua në tokë përmbys. Shikoni reagimin e plotë të saj në videon më poshtë dhe në koment tregoni çfarë mendoni ju në lidhje me këtë? JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU